Retningslinjer for dataintegritet

Trenger du mer hjelp?

Trenger du hjelp til å logge inn på kontoen din eller har du andre spørsmål? Venligst kontakt oss her.

Dine personvernrettigheter

Monster samler inn informasjon om deg og bruker denne informasjonen til å hjelpe deg med å komme i kontakt med arbeidsgivere og jobbsøkere og tilby deg andre tjenester. Disse retningslinjene beskriver hvordan vi samler inn og bruker informasjon din, og hvilke alternativer du har med tanke på din personlige informasjon. Vi anbefaler deg å lese hele personvernerklæringen hvis du vil ha detaljert informasjon om våre retningslinjer for personvern.

Omfanget til disse retningslinjene

Disse retningslinjene gjelder informasjon vi samler inn eller bruker på nettsteder og i programmer som eies eller kontrolleres av Monster Worldwide, Inc. eller dets datterselskaper ("Monster").

Monster er ikke ansvarlig for personvernerklæringer og -retningslinjer på annonsenettverk og andre nettsteder, tredjeparter vi samarbeider med for å gi deg personlig tilpassede tjenester, eller personer som har tilgang til informasjonen din på våre nettsteder eller programme.

Informasjon vi samler inn

Vi er sertifisert i samsvar med:

Safe Harbor

TRUSTe European Safe Harbor certification

Vi samler inn informasjon om deg når du bruker Monster. Vi samler inn informasjon direkte fra deg, for eksempel din kontaktinformasjon, CV og profilinformasjon. Vi samler også inn informasjon om deg automatisk, for eksempel hvordan du bruker og samhandler med Monster, demografisk informasjon og informasjon om datamaskinen eller mobilenheten din.

Vi kan samle inn eller bruke informasjon om deg fra offentlig tilgjengelige nettsteder, uansett om du har konto hos oss eller ikke. Du har muligheten til å gjøre krav på, endre synlighetsinnstilling for eller fjerne informasjonen. Vi kan imidlertid ikke garantere at vi ikke på et senere tidspunkt samler inn annen informasjon fra offentlig tilgjengelige nettsteder som gjelder deg.

Det kan også hende at vi innhenter informasjon om deg fra tredjeparter slik at vi kan tilpasse og forbedre opplevelsen din ytterligere.

Hvordan vi bruker opplysninger

Vi bruker opplysningene som vi samler inn om deg, til å levere produktene og tjenestene som vi tilbyr, til å svare deg og til å drive og forbedre nettstedene og applikasjonene våre. Tjenestene våre omfatter visning av tilpasset innhold og annonser på Monster eller andre nettsteder som vi har et forretningssamarbeid med. Vi kan bruke opplysningene dine til å kontakte deg om Monster-oppdateringer, gjennomføre undersøkelser eller tilby informasjons- og tjenesterelatert kommunikasjon, inkludert viktige sikkerhetsoppdateringer.

Opplysninger som du gjør offentlig tilgjengelige på Monster eller legger ut i den søkbare CV-databasen, kan andre personer rundt om i verden opprette tilgang til, bruke og lagre. Vi anstrenger oss for å skape et trygt og sikkert miljø gjennom å begrense tilgangen til databasen vår til godkjente brukere, men vi kan ikke garantere at parter uten godkjenning ikke vil kunne få tilgang til den. Vi har heller ingen kontroll over hvordan godkjente brukere lagrer eller overfører opplysninger som du gir til oss. Du bør derfor ikke legge ut fortrolige opplysninger på Monster.

Hvordan informasjonen brukes

Vi bruker informasjonen vi samler inn om deg, til å levere produktene og tjenestene vi tilbyr, svare deg og betjene og forbedre nettstedene og programmene våre. Våre tjenester omfatter å vise deg personlig tilpasset innhold og annonsere på Monster eller andre nettsteder som vi samarbeider med. Vi kan også bruke informasjonen din til å kontakte deg om oppdateringer av Monster-nettsiden, utføre undersøkelser eller levere informasjons- og servicerelatert kommunikasjon, inkludert viktige sikkerhetsoppdateringer.

Informasjon du deler på offentlige områder av Monster eller gjør synlig i CV- og profildatabasen, kan vises, brukes og lagres av brukere i hele verden. Vi gjør alt vi kan for å sørge for et sikkert miljø ved å prøve å begrense tilgangen til databasen vår til legitime brukere, men vi kan ikke garantere at uautoriserte parter ikke får tilgang. Det er heller ikke mulig for oss å kontrollere hvordan autoriserte brukere lagrer eller overfører informasjon du gir til oss. Du bør derfor ikke legge ut sensitiv informasjon på Monster.

Hvordan informasjonen deles

Vi deler ikke kontaktinformasjon med tredjeparter som har til hensikt å bruke informasjonen i direktereklame, uten at du gir ditt samtykke til dette.

Vi deler informasjonen din med tredjeparter som hjelper oss med å levere våre produkter og tjenester. Disse tredjepartene kan ikke bruke informasjonen din til noe annet formål.

Vi deler informasjon med tredjeparter hvis du gir ditt samtykke til dette. Vi kan for eksempel bruke informasjonen din til å kontakte deg om produkter eller tjenester som er tilgjengelige fra Monster eller dets datterselskaper. Hvis du velger å gi ditt samtykke, kan det også hende at vi deler informasjonen din med tredjeparter, som kan velge å kontakte deg om sine produkter og tjenester. Du kan endre kontaktinnstillingene dine ved å justere meldingsinnstillinger.

Vi kan formidle informasjon til tredjeparter som er innsamlet fra andre nettsteder.

Vi formidler informasjon der dette er lovpålagt.

Vi kan utlevere og overføre informasjon til en tredjepart som overtar noen av eller alle Monsters forretningsenheter.

Hvordan informasjonen lagres

Vi lagrer informasjonen din slik at samhandlingen din med Monster blir mer effektiv, praktisk og relevant. Du har tilgang til og kan se gjennom, korrigere, oppdatere eller slette CV-en eller profilen din når som helst ved å logge på kontoen din. Hvis du ikke har konto, kan du kontakte oss.

Når du sletter den personlige informasjonen din, beholder vi logger og ikke-personlig informasjon om aktiviteten din på Monster. Vi beholder dessuten en arkivert kopi av informasjonen din som ikke er tilgjengelig for deg eller tredjeparter på Internett. Hvis andre Monster-brukere tidligere har fått tilgang til den personlige informasjonen din, er det ikke mulig for oss å slette informasjonen fra deres systemer.

Annen informasjon

Monster er ikke beregnet på barn under 13 år.

Vi deltar i det amerikanske handelsdepartementets Safe Harbor-rammeverk, og vi er medlemmer av TRUSTe.

Vi bruker informasjonskapsler til å tilpasse og maksimere nettopplevelsen din på Monster. Du kan slå av informasjonskapsler, men dette vil ha negativ innvirkning på din bruk av Monster.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du beskytter deg på Internett, kan du gå til sikkerhetssenteret.

Kontaktinformasjon

Du kan kontakte oss på Internett vedrørende spørsmål eller bekymringer rundt praksis for personvern eller Safe Harbor-programmet. Du kan også skrive til oss på:

Monster Worldwide Norway AS
Dronning Eufemiasgt. 16
0191 Oslo

Hvis du ikke er tilfreds med svaret du får, kan du kontakte TRUSTe for ytterligere hjelp.

Søk jobber:
For arbeidsgivere: Publiser stillinger | Søk CVer
Om Monster | Monster Nettverk | Annonsevalg
Brukervillkår | Dataitegritetsenter | Hjelp | Sikkerhetssenter | Kontakt oss | Sidekart| {Mobil}
©2016 Monster – Med enerett Patentnumre i USA: 5,832,497; 7,599,930 B1; 7,827,125 og 7,836,060 MWW - V: 2017.10.0.20-209
eTrustLogo