Forside dataintegritet

Velkommen til Monsters dataitegritetsenter

Vi oppdaterer nettstedet med nye funksjoner mens vi fortsetter å jobbe for å gi deg de verktøyene du trenger for å finne jobbmuligheter, utvide ditt yrkesrelaterte nettverk og bli funnet av arbeidsgivere. På grunn av disse nye funksjonene oppdaterte vi den 20. mai 2014 retningslinjene for personvern og vilkårene for bruk. Vi anbefaler at du ser gjennom disse dokumentene. Her er en oversikt over endringene vi har gjort i retningslinjene for personvern:

  • Vi gir deg muligheten til å se den yrkesrelatert informasjonen du har publisert på nettet som en rekruteringsmedarbeider også vil kunne se. Vi har lagt til informasjon i retningslinjene for personvern som beskriver hvordan vi lager profiler ut fra informasjonen personer publiserer på nettet om sine karrierer og yrkesferdigheter og hvordan du vil kunne ha kontroll over informasjonen din.
  • Vi har oppdatert retningslinjene for personvern for å tydeliggjøre hva slags informasjon vi samler inn om deg og hvordan vi lagrer denne informasjonen.
  • Vi har lagt til informasjon som beskriver hvordan vi bruker informasjonen du har gitt oss, til å vise deg relevante jobbannonser når du er på andre nettsteder.
  • Vi har oppdatert den stadig voksende listen over funksjoner som er tilgjengelige på nettstedet vårt for jobbsøkere og arbeidsgivere.

Selv om vi har gjort noen endringer i retningslinjene, anser Monster fortsatt det som sin plikt å beskytte personvernet til brukerne og streber etter å tilby en trygg og sikker brukeropplevelse. Personvernsiden er tilgjengelig for å hjelpe deg å bedre forstå hvordan Monster samler inn og bruker informasjonen din og hvilke valg du kan gjøre for å beskytte den.

Dataintegritetsentert inneholder våre retningslinjer for dataintegritet, som forklarer våre retningslinjer for dataitegritet og personvern. Vi har også utarbeidet en liste med vanlige spørsmål om Monsters personvernpraksis. Dersom du har spørsmål rundt personvern som ikke har blitt besvart i listen med vanlige spørsmål, kan du kontakte oss.

Informasjon om hvordan du kan bruke Internett og utføre jobbsøk på en trygg måte, finner du i sikkerhetssenteret vårt.

Retningslinjer for dataintegritet

Monster samler personlig informasjon om deg og bruker den til å hjelpe deg å komme i kontakt med arbeidsgivere og andre jobbsøkere med lignende interesser. Våre retningslinjer for dataintegritet beskriver dine valg angående personvern og hvordan vi håndterer informasjonen.

Vanlige spørsmål om dataintegritet

Har du noen spørsmål angående dataingtegritet og personvern på Monster? Lurer du på hva som skjer med den personlige informasjonen du gir oss? Les vanlige spørsmål om dataintegritet for mer informasjon.

Om våre annonser

Monster bruker informasjonen til å vise deg annonser som er mer relevant for dine interesser.

Opplysninger om informasjonskapsler

For flere opplysninger om informasjonskapsler på Monster og dine valg angående informasjonskapsler les opplysninger om informasjonskapsler.

Søk jobber:
For arbeidsgivere: Publiser stillinger | Søk CVer
Om Monster | Monster Nettverk | Annonsevalg
Brukervillkår | Dataitegritetsenter | Hjelp | Sikkerhetssenter | Kontakt oss | Sidekart| {Mobil}
©2014 Monster – Med enerett Patentnumre i USA: 5,832,497; 7,599,930 B1; 7,827,125 og 7,836,060 MWW - V: 2014.4.35.44-324
eTrustLogo