Forside dataintegritet

Velkommen til Monsters dataitegritetsenter

Monster anser det som sin plikt å beskytte dataitegriteten og personvernet til brukerne og streber etter å tilby en trygg og sikker brukeropplevelse. Opplysningene som vi gir på dataintegritetsentert, har til hensikt å hjelpe deg å forstå hvordan Monster bruker opplysningene dine, og hvilke valg du kan gjøre for å beskytte dem. Hvis du vil se et sammendrag av retningslinjene våre for dataintegritet og personvern, kan du klikke her .

Dataintegritetsentert inneholder våre retningslinjer for dataintegritet , som forklarer våre retningslinjer for dataitegritet og personvern Vi har også utarbeidet en liste med vanlige spørsmål om Monsters dataintegritet og personvernpraksis. Dersom du har spørsmål rundt personvern som ikke har blitt besvart i listen med vanlige spørsmål, kan du kontakte oss. Informasjon om hvordan du kan bruke Internett og utføre jobbsøk på en trygg måte, finner du i sikkerhetssenteret vårt.

Retningslinjer for dataintegritet og personvern

Monster samler inn personlige opplysninger fra deg og bruker dem til å hjelpe deg med å komme i kontakt med arbeidsgivere og andre jobbsøkere som har de samme interessene som deg. Våre retningslinjer for dataintegritet beskriver hvilke valg du har når det gjelder dataintegritet og personvern, og hvordan vi behandler opplysningene dine.

Vanlige spørsmål om personvern

Har du spørsmål om Monsters personvernpraksis? Lurer du på hva som skjer med de personlige opplysningene som du gir til oss? Les vanlige spørsmål om personvern for å få vite mer.

Informasjonskapsler (”cookies”)

Ytterligere informasjon om Monsters bruk av informasjonskapsler finner du på informasjonssiden for informasjonskapsler .

Retningslinjer for dataintegritet

Monster samler personlig informasjon om deg og bruker den til å hjelpe deg å komme i kontakt med arbeidsgivere og andre jobbsøkere med lignende interesser. Våre retningslinjer for dataintegritet beskriver dine valg angående personvern og hvordan vi håndterer informasjonen.

Vanlige spørsmål om dataintegritet

Har du noen spørsmål angående dataingtegritet og personvern på Monster? Lurer du på hva som skjer med den personlige informasjonen du gir oss? Les vanlige spørsmål om dataintegritet for mer informasjon.

Opplysninger om informasjonskapsler

For flere opplysninger om informasjonskapsler på Monster og dine valg angående informasjonskapsler les opplysninger om informasjonskapsler.

Søk jobber:
For arbeidsgivere: Publiser stillinger | Søk CVer
Om Monster | Monster Nettverk
Brukervillkår | Dataitegritetsenter | Hjelp | Sikkerhetssenter | Kontakt oss | Sidekart| {Mobil}
©2014 Monster – Med enerett Patentnumre i USA: 5,832,497; 7,599,930 B1; 7,827,125 og 7,836,060 MWW - V: 2014.1.40.6-220
eTrustLogo